post 1 portada FINAL red

Benvinguts i Benvingudes!

Benvinguts a la web d’ArtesanPOST 1 ppal CAT redneta!! Un projecte que estreno amb molta il·lusió després de molta feina al darrera. Deixeu que em presenti per començar: sóc l’Anna i vaig començar a fer ganxet l’any 2012. Tot va començar en un taller que van muntar unes amigues i a partir de llavors he anat avançant i aprenent, i segueixo fent-ho, perquè el ganxet és una d’aquelles aficions de les que sempre pots aprendre més i més, sempre hi haurà aquell punt que no havies vist mai i que et fascina, i aquell projecte que vols fer i treballes i treballes fins que te’n surts!

 

En aquesta web hi podreu trobar tant coses que he fet seguint tutorials que he trobat per internet, i que us poden servir d’idees per als vostres projectes, com tutorials propis que vaig creant per ajudar a qui li pugui interessar. I espero que us interessi! Els meus tutorials es divideixen principalment en dos tipus: tutorials per aprendre a fer certs punts i tutorials de projectes (com pot ser una bufanda, un moneder, un gorro, una manteta, etc)…..i s’accepten suggerències!

Per ara els meus tutorials són descriptius, amb esquemes i fotografies…i ben aviat espero llançar-me a fer-los també en vídeo. A vosaltres com us agrada més seguir els tutorials?

 

Doncs us deixo aquí amb la web, perquè remeneu, xafardegeu i us inspireu!

 

No puc marxar sense abans agraïr al meu germà Oriol per fer possible aquesta web! Gràcies per la teva currada i paciència!

 

I no dubteu a deixar un missatge o enviar-me un e-mail per qualsevol dubte o suggerència que tingueu!

Us espero per aquí!

Anna.

4 Comments
 • Teresa

  20-02-2017 at 9:23 pm Reply

  Felicitats Anna, ets una artista!

  • Anna Puig

   12-03-2017 at 8:17 pm Reply

   Moltes gràcies Teresa, bonica!

 • Montse Castellet

  25-03-2017 at 10:38 am Reply

  Felicitats Anna, qui diu que els desitjos no es compleixen?, endavant

  • Anna Puig

   30-03-2017 at 6:47 pm Reply

   Moltes gràcies Montse! Una abraçada!

Post a Comment